Petrus Márta COACH

A teljes élet művészete

Szerelem, munka, párkeresés, tanulás, gyereknevelés, szürke hétköznapok, házasság, gyermekvállalás lehetőségek, szülővé válás, álmok, kisgyermekkor, munkahelyváltás, emberi kapcsolatok, elakadás, krízis, kamaszkor, boldog pillanatok, fejlődés, válás…

Üdvözöllek a Családmentorálás Világában!
Családi Boldogság 50 Perc Alatt!
Képzeld el, hogy a családod harmonikusan működik, mindenki jól érzi magát és kiegyensúlyozott.
Ugye milyen jó lenne?
Ha mindenki tudná a dolgát, szépen nyugodtan telnének a hétköznapok, nem kellene egy folyamatos mókuskerékben érezned magad a saját otthonodban.
Hanem csak úgy mindenki jól lenne.

Miért válaszd a Családmentorálást?
Családjaink számos kihívással néznek szembe, és néha nehéz egyensúlyt találni. Családmentorként nem csak hosszú évek tapasztalati vannak a hátam mögött, de elkötelezett vagyok abban, hogy segítsek neked és családodnak megtalálni a boldogságot és az összhangot.

A konzultáció alatt átbeszéljük az elakadásokat, és a családotoknak megfelelő, családra szabott megoldásokat mutatok be, tanítok meg. Gyakorlati útmutatót kapsz, merre indulj el.

Ez a külső hang vagyok én, aki segít megtalálni azt az utat, melyet egyébként is járnál, boldogan, előre tekintően, álmokkal és célokkal megfűszerezve.

Nem ígérem, hogy az első konzultáció alkalmával mindent meg tudunk oldani, de azt igen, hogy már olyan lépéseket tudsz tenni előre, amik garantálják a hosszútávú sikert.

petrus marta
jol veszekedni petrusmarta

Válni vagy nem válni?

Úgy érzitek, valami nem működik jól a házasságotokban? Napról napra boldogtalanok vagytok együtt? Már idegesít a társad? Váláson gondolkodtok? Mi legyen a döntés? Hogyan tovább? Megpróbáljátok folytatni? Elváltok? De mi lesz a gyerekekkel?

Minden házasság eljut akár többször is egy olyan mélypontra, ami úgy tűnhet, hogy a kapcsolat vége is egyben. Sokszor megoldhatatlannak látszó problémák is megoldhatóak, máskor pedig biztosan, hogy vége lesz a kapcsolatnak. Bárhogy is legyen, több száz válásnál és nem válásnál voltam ott, így meg merem ígérni, hogy a legjobbat hozzuk ki a helyzetetekből!

Legyen szó a folytatásról, vagy a válásról, segítek. Kitaláljuk közösen mi a legjobb nektek, és a gyerekeknek, hogy teljes életet élhessen mindenki!

petrusmarta_talpraallasvalasutan

Talpra állok akkor is!

Elváltál és nem találod az új életed alapjait? Nem tudod, hogyan tovább a válás után? Szeretnéd az új életed valódi lehetőségként megélni és kihozni belőle a legjobbat? Vágysz az új szerelemre? Boldog lennél, ha a gyerekek is kevésbé sérülnének a válás után?

A válás és az azt követő időszak nagyon nehéz mindenki számára. A szülőknek és a gyerekeknek is, egyaránt. Rengeteg teher, megoldandó új feladat szakad hirtelen az emberre, amikor egyedül marad. Sokszor a kilátástalanság, a reménytelenség, az önsajnálat és a félelem uralkodik el az emberen.

A több éves szakmai tapasztalatom után mondhatom, hogy mindenkinek megvan az esélye a boldog új életre! Számtalan sikertörténet bizonyítja, hogy a segítségemmel egy csodás új életet kezdhetsz. Induljunk együtt az új, lehetőségekkel teli utadon!

petrus marta csalad coach

Nem idill a családi élet?

Elfáradtál szülőként? Nem találod az egyensúlyt magad, a család és a munkád között? Egyáltalán elveszettnek érzed magad? Nem tudtok egymással és a gyerekkel semmit sem megbeszélni?

A szülővé válás félelmetes folyamat? Úgy érzed nem vagy készen rá?

Egyénileg, családilag is várlak, hiszen magam is megjártam már minden utat, személyesen is tapasztaltam megannyi nehézséget, és számos család számíthatott rám az elmúlt időszakban is. Legyen szó a kamaszokról, vagy énidőről, összerakjuk együtt úgy családi életet, hogy szuper jól érezze mindenki magát benne!

Mj.: Szülés utáni időszakban különösen nehéz a családdá válás, így keressetek bizalommal, alkalmazkodok a kisbabás életetekhez.

boldog gyerek

Elkallódik a gyerekem, vagy nem?

Nem érted, mi van a gyerekeddel? Nincsenek céljai, csak teng-leng? Senkire sem hallgat? Nem tudtok semmiről beszélgetni? Örülnél, ha lenne az életében valaki, aki segít neki?

A kiskamasz és kamaszkor az egyik legnehezbb időszak egy család életében. A gyermekek nem akarnak úgy viselkedni, ahogy viselkednek, ezért ők is folyamatos frusztráltságban vannak.

Kellenek az álmok, célok, a magabiztosság és az útmutatás, hogyan ismerheti meg saját magát a gyermek.

A szülőktől sokszor nem fogadják el a bölcsességeket, hiszen olyan jó szembeszegülni. De egy mentor sokat tud segíteni a megfelelő módszerekkel, melyek során a gyermek bár nem lesz nem kamasz, mégis megismeri önmagát, a világot, és célokkal felvértezve éli meg napjait.

Hogyan zajlik a folyamat?

Miután felkerestél a problémáddal megbeszélünk egy első találkozót. Kiderítjük, tudunk-e, akarunk-e együtt dolgozni. Ha úgy döntünk, hogy igen, csapjunk együtt a lecsóba, akkor összeállítunk egy rövid tervet, ami mentén haladni fogunk.

Látni fogod, hány alkalomra tervezünk, és minden fontos lépést átbeszélünk.

Ha együtt dolgozunk a kiegyensúlyozott életeden, akkor ezekre számíts:

Akkor gyere el hozzám, ha:

Konzultáció díja

50 perc
25000 Ft
  •  
1 alkalom

6 alkalmas bérlet

6×60 perc
100000 Ft
  •  
népszerű

Még kérdésed van?

Várom hívásodat a 06-30-570-9566 telefonszámon hétköznap 9:00-16:30 között 

vagy írj e-mail-t a marti@petrusmarta.hu címre. 

Az első találkozó ingyenes!

Személyes coaching: 
10.000 Ft/ 1 óra. Ketten vagyunk, Te és én. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és dolgozol magadon!
 
Párkapcsolati  coaching:
18.000 Ft/ 1,5 óra. Hárman vagyunk. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és dolgoztok magatokon és egymáson ;)!
 
Családi coaching:
18.000 Ft/ 1,5 óra. Ti és én. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és mindenki nagyon dolgozik magán és a családi kapcsolatokon!
 
E-mail coaching:
32.000 Ft/ hónap. Te és én levélben konzultálva, egy héten egyszer telefonos egyeztetéssel, „ellenőrzéssel”. Folyamatos kapcsolattartás emailben és közben nagyon dolgozol magadon!