Boldogok lennétek, ha az esküvőtökön minden családos barátotok ott lenne és igazán jól érezné magát?

Örülnétek, ha a Nagy Napon a gyerekek is felhőtlenül buliznának, a felnőttek pedig önfeledten szórakozhatnak?

Anyaként, feleségként, esküvői gyermekfoglalkoztató vezetőjeként úgy gondolom, nem kell rengeteg pénzt elköltenetek gyermekfoglalkoztatóra.

Ti magatok is megtudjátok oldani, hogy senki se maradjon ki a boldogságotok ünnepléséből!

A legtöbb ifjú pár pillanatok alatt szembesül azzal a helyzettel, hogy az esküvőjükön több családos barátjuk is lesz. Mindenki tudja, hogy nem egy gyalogg-galopp gyermekekkel esküvőre menni.

Biztosan bennetek is felmerültek a kérdések: Jó-e, ha hozzák a gyerekeket? Megbántódnak-e a barátok, ha azt kéritek, inkább ne jöjjenek a gyerekek? Gyerekmentes vagy gyerekbarát esküvő legyen?

petrus márta gyerek cukrászok

És ott a másik oldal is, hiszen a szülők is aggódnak, hogy vajon tudják-e vinni a gyerekeket, mi fog velük történni, mennyi veszély lehet, és a legfontosabb: vajon mi, szülők, hogyan tudunk bulizni?

Ha úgy döntötök, hogy szeretnétek, ha barátaitok az életeik értelmével együtt bulizzanak veletek, akkor van rá megoldás.

Létezik olyan igazi Nagy Nap, ahol mindenki boldog, és felhőtlenül örül, ahol a menyasszony ruhája nem lesz ragacsos a csillámtetkóktól. Ha nektek igazán fontosak családos barátaitok, akkor a GYERMEKBARÁT-ESKÜVŐ TERVEZŐ nektek szól!

gyerek virággal

Közel tíz éve foglalkozok gyermekfoglalkoztatókkal. 

Öt éve kimondottan esküvői gyermekfoglalkoztatókra helyeztem a hangsúlyt, hiszen csodálatos látni azt, hogy a szerelmeseknek nem kell hiányolni legjobb barátaikat a hatalmas buliból csak azért, mert gyerekeik vannak. Nincs annál nagyobb öröm, amikor kicsik és nagyok jól érzik magukat, ragyognak és együtt buliznak!

Rengeteg esküvőn voltam, ahol azzal szembesültem, hogy sokszor feleslegesen fizettek ki nekem több tízezer forintot, hiszen nem sok szükség volt rám, igazából.

A kialakított játszósarok, a gondosan összekészített kis csomagocska a foglalkoztató füzettel sokszor elég volt.

Az egyik esküvői párom a nagy napjuk előtt két nappal felhívott, hogy sok gyerek lebetegedett, nem lesznek ott az esküvőn, ezért szerintünk felesleges mennem. Nagyon aranyosak voltak, ezért átbeszéltük, hogy akkor mégis mit csináljanak, hogyan, mit szerezzenek be, hogy annak a maradék, kb. 5 gyermeknek jó legyen azért.

És ekkor jött a kérdés…
Miért is kéne egy ifjú párnak rengeteg pénzt beleölni még a gyermekfoglalkoztatóba is, amikor ők is meg tudják oldani pár ezer forintból a gyermekbarát esküvőt?

Miért kell még erre is olyan sokat kiadni, amikor azt a pénzt lehetne másra is fordítani?

Magam is házasodtam, így pontosan tudom, hogy miről van szó

A gyermekbarát esküvő tervezőt a közel évtizedes gyermekfoglalkoztatói múltamból, és a sok-sok esküvői tapasztalatomból állítottam össze.

Pontosan tudom anyaként is, és tanárként is, hogy milyen helyzetekre kell nagyon odafigyelni, mik azok a tevékenységek, amikor pont akkor és ott kötik le a gyermekeket, amikor kell.

esküvői gyerekfoglalkoztató

A tervező az alábbi gyermekbarát szempontokat tartalmazza:

 • Biztonság
 • Alapvető felszerelések, eszközök
 • Tippek kártya szülőknek – hogyan készüljenek, mire figyeljenek…
 • Ültetési rend
 • Gyerek asztalok
 • Menü
 • Altatás
 • Játszósarok kialakítása
 • Játszósarok berendezés, ötletek, tippek
 • Játék ötletek, melyek könnyen megvalósíthatóak felügyelő nélkül
 • Mese válogatás
 • Bevásárló lista

Most ajándékba kaptok egy letölthető, kinyomtatható
ESKÜVŐI FOGLALKOZTATÓ FÜZETET,
amivel nagyon jól el tudnak molyolni a gyerekek az asztalnál, vagy a játszósarokban.

Kinek ajánlom a tervezőt?

 • Minden olyan ifjú párnak, akik szeretnék, ha családos barátaik is eljönnének és jól éreznék magukat az esküvőjükön.
 • Azoknak a szerelmeseknek, akik az esküvőjüket szervezik, és abban gondolkodnak, hogy gyermekeket sem tiltják ki az esküvőről.
 • Akik szeretnék, hogy évekig emlegessék, hogy az ő esküvőjük, milyen jól szervezett, felhőtlen volt.
 • Azoknak az ifjú pároknak, akiknek minden részlet számít, és egy valódi gyermekbarát esküvőt szeretnének.
 • Minden házasulandóknak, akiknek fontosak a gyerekek és szüleik boldogsága.
 • Olyan pároknak, akik költséghatékonyan, de profin szeretnék az esküvőjük minden részletét megtervezni.

„Márti!! Tejoeg!! Ez nagyon szuper ! Megmondom őszintén én azt hittem, hogy mindenre gondoltam, de mégis sok-sok új ötlettel találkoztam benne. Ami egyértelmű,hogy én -aki maximum 1-1 délutánt szoktam gyerekekkel tölteni, nem gondoltam olyan részletekre, mint pl kerti tó, veszélyek, illetve a játékok, gyerekfilmek, stb. még egyáltalán nem tartoznak az érdeklődési körömbe, hiszen nincs gyermekem.”

„Nekünk még nincs gyermekünk, így egyáltalán nincs tapasztalatunk abban, hogy mi kell egy gyereknek ahhoz, hogy jól érezze magát. A tervező segítségével nagyon sok mindent meg tudtunk valósítani, még a baba-mama sarkot is, mert a felszerelést a helyszín is tudta biztosítani. Minden családos barátunk odáig és vissza volt, hogy milyen szuperül érezték magukat, a gyerekek pedig még napokkal később is a lagziról beszéltek.”

„Akkora segítség, hogy én ezt minden esküvőjét tervezgető sorstársamnak megvenném és elküldeném nászajándéknak. Ennyi ötlet, ennyi praktika és tanács…hihetetlen. Köszönjük Márti! most már biztos, hogy minden tökéletes lesz a nagy napunkon!”

Ki vagyok én?

Petrus Márta vagyok, író, blogger, tanár, coach. 10 éve foglalkozok gyermekfoglalkoztatókkal, és 5 éve már esküvői gyermekfoglalkoztatókat szervezek.

A játszóházaimat felkérte már többek között Rubint Réka, a Puchner KastélySzálloda, az Residence Hotel  Ózon…, és nagyon-nagyon sok csodálatos esküvői pár, család, rendezvényszervező.

Folyamatosan jelennek meg a könyveim, kiadványaim, melyek mind-mind a játékokról szólnak: a legújabb: Játszani Jó!

Sokat publikálok újságokban, és számtalan műsorba kérnek fel szakértőnek is. (RTL klub reggeli, MTVA Család-barát, Család és Otthon, Ridikül…)

Nagyon örülök, hogy életetek nagy napjára az én segítségemet is igénybe veszitek, hiszen az öt év alatt megtapasztaltam, hogy tényleg mennyire fontos az, hogy az ifjú szerelmesek a legtöbb segítséget megkapják!

Csodálatos, felhőtlen és boldog NAGY NAPOT kívánok nektek!

petrus marta
petrus márta gyerekekkel

Önálló megoldás

Gyermekbarát-esküvő tervező
4990 Ft
 • Tied lesz a e-book, amelyből összerakhatod gyerekbarát esküvődet
Alap

Nagy Nap megoldás

Gyermekbarát-esküvő tervező és konzultáció
5990 Ft
 • Az e-book mellé félórás telefonos konzultációt biztosítok
Profi