Játszani Jó! Húsz perc játék a boldog gyermekért könyv

A Játszani Jó c. könyv (újszülött kortól a kisiskolás korig) megmutatja azokat az alapokat, melynek segítségével elindulhattok egy közös úton a gyermekeddel, gyermekeiddel! A könyv különlegessége, hogy a játékok SZERETET NYELVEK szerint is csoportosítva vannak!

3 490 Ft

Elfogyott

Játszani Jó! Húsz perc játék a boldog gyermekért könyv

Leírás

A Játszani Jó c. könyv valódi családok tapasztalataiból táplálkozik. Az elmúlt 7 évben – amióta játékokkal, játszóházakkal foglalkozok – nagyon sok családdal találkoztam, foglalkoztam.
A közös játékok során átbeszéltük, hogyan tudnának egy kerek, egész, kiegyensúlyozott családként működni újra. A szeretetnyelvek megismerését, használatát és “feltöltését” is megtanultuk közösen.
A végeredmény az lett, hogy sok boldog családot “kaptam” és láttam, akik játszóházaimban egyszerű játékokat tanultak meg, és így visszakapták csodás, családi életüket!
Tudod mi a közös bennük?
Minden család beépítette mindennapjaikba az egyszerű játékokat, praktikákat a szeretetnyelvekre is odafigyelve, majd már eljutottak odáig, hogy saját maguk szervezték le a közös játékaikat, saját ötleteiket valósították meg.
Mivel a könyv játékai nemcsak fejlődési területeken alapján vannak beosztva, hanem szeretet nyelvek szerint is, így a GYERMEKED IGAZÁN ÉREZNI FOGJA, HOGY SZERETED!

További információk

Tömeg 300 kg