Petrus Márta
Válás COACH

A teljes élet művészete VÁLÁS UTÁN IS!

Szerelem, munka, párkeresés, tanulás, gyereknevelés, szürke hétköznapok, házasság, gyermekvállalás lehetőségek, szülővé válás, álmok, kisgyermekkor, munkahelyváltás, emberi kapcsolatok, elakadás, krízis, kamaszkor, boldog pillanatok, fejlődés, válás…

Szavak, állapotok, melyek az életünket határozzák meg, melyek körül ölelik a rohanó mindennapjainkat megállás nélkül.

Folyamatos változások, helyzetek, melyekben helyt kell állnunk, és sokszor ember feletti erővel kell megküzdenünk azért, hogy elérjük azt az állapotot, melyre vágyunk.
Ám eljön mindenki életében egy pont, amiből nem tud kiszakadni. Egy érzés, ami belülről el kezdi fúrni-faragni az ember gondolatait, érzéseit megállás nélkül.
Valami nem jó. Nem bírom tovább. Ez így nem mehet.
Eszmél fel a lélek és a tudat.

Valami nem stimmel.

Hányszor vagyunk ilyen helyzetben?
Rengetegszer. Néha megoldódnak, néha nem, néha tovább megyünk, néha elakadunk, és belebetegszünk.
Sokszor segítenek a barátok, a társunk, szüleink, de az ő segítségük, támaszuk nem feltétlen adja azt a megoldást, mellyel mi saját magunk is elégedettek, kiegyensúlyozottak vagyunk.
Néha kell a külső segítség, aki segít kívülről szemlélni, megoldásokat, lehetőségeket találni, melyek egyébként is ott harsognak belül, csak a sok közvetett zajtól már nem is halljuk.

Ez a külső hang vagyok én, aki segít megtalálni azt az utat, melyet egyébként is járnál, boldogan, előre tekintően, álmokkal és célokkal megfűszerezve.
Különös szaktudással segítek neked a párkapcsolatodban, akár egyedül, akár pároddal érkeztek, a gyermekeiddel való viszonyodban, vagy egyszerűen abban, hogy merre menj tovább, amikor nem látod az utad.

petrus marta

Talpra állok akkor is!

petrusmarta_talpraallasvalasutan

Elváltál és nem találod az új életed alapjait? Nem tudod, hogyan tovább a válás után?
Szeretnéd az új életed valódi lehetőségként megélni és kihozni belőle a legjobbat?
Vágysz az új szerelemre? Boldog lennél, ha a gyerekek is kevésbé sérülnének a válás után?

A válás és az azt követő időszak nagyon nehéz mindenki számára. A szülőknek és a gyerekeknek is, egyaránt. Rengeteg teher, megoldandó új feladat szakad hirtelen az emberre, amikor egyedül marad. Sokszor a kilátástalanság, a reménytelenség, az önsajnálat és a félelem uralkodik el az emberen.

A több éves szakmai tapasztalatom után mondhatom, hogy mindenkinek megvan az esélye a boldog új életre! Számtalan sikertörténet bizonyítja, hogy a segítségemmel egy csodás új életet kezdhetsz.
Induljunk együtt az új, lehetőségekkel teli utadon!

További témák

jol veszekedni petrusmarta

Válni vagy nem válni?

Úgy érzitek, valami nem működik jól a házasságotokban? Napról napra boldogtalanok vagytok együtt? Már idegesít a társad? Váláson gondolkodtok? Mi legyen a döntés? Hogyan tovább? Megpróbáljátok folytatni? Elváltok? De mi lesz a gyerekekkel?

Minden házasság eljut akár többször is egy olyan mélypontra, ami úgy tűnhet, hogy a kapcsolat vége is egyben. Sokszor megoldhatatlannak látszó problémák is megoldhatóak, máskor pedig biztosan, hogy vége lesz a kapcsolatnak. Bárhogy is legyen, több száz válásnál és nem válásnál voltam ott, így meg merem ígérni, hogy a legjobbat hozzuk ki a helyzetetekből!

Legyen szó a folytatásról, vagy a válásról, segítek. Kitaláljuk közösen mi a legjobb nektek, és a gyerekeknek, hogy teljes életet élhessen mindenki!

petrus marta csalad coach

Nem idill a családi élet?

Elfáradtál szülőként? Nem találod az egyensúlyt magad, a család és a munkád között? Egyáltalán elveszettnek érzed magad? Nem tudtok egymással és a gyerekkel semmit sem megbeszélni?

A szülővé válás félelmetes folyamat? Úgy érzed nem vagy készen rá?

Egyénileg, családilag is várlak, hiszen magam is megjártam már minden utat, személyesen is tapasztaltam megannyi nehézséget, és számos család számíthatott rám az elmúlt időszakban is. Legyen szó a kamaszokról, vagy énidőről, összerakjuk együtt úgy családi életet, hogy szuper jól érezze mindenki magát benne!

Mj.: Szülés utáni időszakban különösen nehéz a családdá válás, így keressetek bizalommal, alkalmazkodok a kisbabás életetekhez.

boldog gyerek

Elkallódik a gyerekem, vagy nem?

Nem érted, mi van a gyerekeddel? Nincsenek céljai, csak teng-leng? Senkire sem hallgat? Nem tudtok semmiről beszélgetni? Örülnél, ha lenne az életében valaki, aki segít neki?

A kiskamasz és kamaszkor az egyik legnehezbb időszak egy család életében. A gyermekek nem akarnak úgy viselkedni, ahogy viselkednek, ezért ők is folyamatos frusztráltságban vannak.

Kellenek az álmok, célok, a magabiztosság és az útmutatás, hogyan ismerheti meg saját magát a gyermek.

A szülőktől sokszor nem fogadják el a bölcsességeket, hiszen olyan jó szembeszegülni. De egy mentor sokat tud segíteni a megfelelő módszerekkel, melyek során a gyermek bár nem lesz nem kamasz, mégis megismeri önmagát, a világot, és célokkal felvértezve éli meg napjait.

Hogyan zajlik a folyamat?

Miután felkerestél a problémáddal megbeszélünk egy első találkozót. Kiderítjük, tudunk-e, akarunk-e együtt dolgozni. Ha úgy döntünk, hogy igen, csapjunk együtt a lecsóba, akkor összeállítunk egy rövid tervet, ami mentén haladni fogunk.

Látni fogod, hány alkalomra tervezünk, és minden fontos lépést átbeszélünk.

Az első találkozó egy ismerkedés, akárcsak egy randi, ahol én hívlak meg kávézni. Ha nem érezzük egymásban azt, hogy hatékonyak tudunk lenni együtt, akkor búcsút veszünk egymástól, kávéztunk egyet.

A coaching során nem a múltat fogjuk feltárni és az ott keletkezett problémákat megoldani. Az más szakemberek – pszichológus- feladata. Velem a jelenre és jövőre tudsz koncentrálni, elakadásokat konfliktusokat oldunk és vizsgálunk meg, miközben számos területen fejlődnek majd kompetenciáid!

Ha együtt dolgozunk a kiegyensúlyozott életeden, akkor ezekre számíts:

Akkor gyere el hozzám, ha:

Várom hívásodat a 06-30-570-9566 telefonszámon hétköznap 9:00-16:30 között 

vagy írj e-mail-t a marti@petrusmarta.hu címre. 

Az első találkozó ingyenes!

Személyes coaching: 
10.000 Ft/ 1 óra. Ketten vagyunk, Te és én. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és dolgozol magadon!
 
Párkapcsolati  coaching:
18.000 Ft/ 1,5 óra. Hárman vagyunk. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és dolgoztok magatokon és egymáson ;)!
 
Családi coaching:
18.000 Ft/ 1,5 óra. Ti és én. Hetente, kéthetente találkozunk egyszer egy héten. Közte leveleket váltunk, és mindenki nagyon dolgozik magán és a családi kapcsolatokon!
 
E-mail coaching:
32.000 Ft/ hónap. Te és én levélben konzultálva, egy héten egyszer telefonos egyeztetéssel, „ellenőrzéssel”. Folyamatos kapcsolattartás emailben és közben nagyon dolgozol magadon!

1118 Budapest, Szüret u. 27.

1 percre a 17, 61-es villamosmegállótól

Ingyenes parkolás

2040 Budaörs, Lévai u. 33.

Ingyenes parkolás