Randi tippek nem csak egyedülállóknak – avagy hogyan dobjuk fel a kapcsolatunkat?

randizni jó petrus márta

Sokszor hallom, és jómagam is tapasztalom, hogy manapság nem elég kreatívak az urak randizás tekintetében.

Vacsora, mozi, séta és sokszor ennyi. Néha becsúszik egy süti vagy egy kávézás.

Mindenki le van terhelve és már gondolkodni sincs kedve az embernek.

Ezért gondoltam arra, hogy összeszedek egy csokor ötletet.

Házasságban is nagyon jól jönnek a különleges programok, szigorúan gyerek nélkül!

Az ötletek között találsz igazán költséghatékony tippeket is!

 

Randi tippek, melyek biztos sikert hoznak.

Vagy legalábbis jókedvet!

 1. Kezdésnek egy 18+as… vagyis a kocsmatúra.

Ez azért remek, mert mulatságos, feloldja az embert, kikapcsol, szórakozik, és baromi jó dolog. És a legjobb az egészben! Minden faluban van legalább 5 kocsma. 😀 Ha valaki baromi lelkes, akkor készíthet listát, mit, miért hol kell inni, és közben lehet valami előre elkészített elemózsiát is falatozni. Tuti siker….csak azért vigyázzatok, hogy nehogy az árok partján végződjön a romantikus estétek 😉

 

 1. Éjszakai túra a városban.

Amennyiben éjszakai baglyok vagytok, akkor azért, ha hétalvók, akkor azért. Este tízkor randizni, és bejárni a körülöttetek élő várost, csuda jó móka. Lehet összebújós, lehet kalandozós, lehet vicces, lehet romantikus.

 

3. Éjszakai túra a természetben.

Zseblámpára fel. Izgalmas, magával ragadó. Nincs más hátra, mint a környéken egy erdőt, vagy egy mezőt keresni, ahol azért van turista út is, és indulhat a felfedezés. Tavasszal és nyáron elvarázsolja az embert. Ősszel és télen azért veszélyes is lehet.

 1. Állatkert.

Tudom, nem vagyunk gyerekek. De mindenki szereti. Olyan szuper időtöltés, nevetős, okoskodós, rácsodálkozós. Ha nem is első randinak, bár miért ne?, már másodikra mehettek is. Önfeledtség, beszélgetés, csodálkozás. Mi kell még?

 

 1. Vidámpark.

Legyen egy útszéli kitelepülős akármi, egy dodzsem mindenkit feldob és felvillanyoz. Egy kis vattacukor körítésnek, persze valami rózsaszín, és akkor még sétálni is kell, hogy azt a rengeteg cukort le mozogjátok. 😀

 

 1. Lézerharc/biliárd/teke/bowling

Ezeket azért írtam így kalap alá, mert persze mind különböző, no de mégis mind hasonlít is, meg nem is, de értitek, na. Lézerharc sajnos kevés városban van, de biliárd mindenhol :D. A mai világban kezdik elfelejteni az emberek, hogy milyen nagyon jó dolgok ezek is. Sport is, meg sörözni is lehet, és még nyerni is… (A paintballt direkt nem írtam, mert jómagam nem vagyok híve…a lézerharcnak sem, de legalább nem fáj.)

 

 1. Szomszéd városka, falu felfedezése.

Ha szerencsések vagytok, és jó sok falucska, városka van a közeletekben, akkor irány térképpel, vagy anélkül, és fedezzétek fel együtt.

Közös élmény, ismeretlen helyzetek, okosodás, és persze egy halom romantikus séta. Jó, mi?

 

 1. Közös főzés.

Na jó, lehet elcsépelt is, meg nem is. Magamból indulok ki. Magával ragadó, különleges és izgi. Főleg, ha az első pár randi egyike ;). Borocska, vacsika…hm…hm…

 

 1. Bolhapiac.

Ugyeugyeugye? Kincskeresés, felfedezés, és nagy-nagy nosztalgia, és AHA-élmény. Fantasztikus. Manapság a bolhapiacok a reneszánszukat élik, minden faluban szokott lenni. Utána jöhet a közös reggeli, vagy egy kávé, hogy sablon is legyen. Persze ezt is lehet, nem sablonosan a hentesnél, vagy a téren, padon ülve.

 

 1. Piknik különleges helyen.

Mondanám, hogy a Citadellán a lépcsőn ;). No de számtalan más hely is van. Halál romantikusak mehetnek csónakázni, kirándulósok mehetnek erdőbe, a városlakók pedig valami jó kis térre, ahol nem is szoktak piknikezni.

 

 1. Videó játék csata.

Ezt a FÉRFIak általában imádják. És valljuk be, azért egy jó kis Mortal-Kombat, Sheena verekedés nekünk is jól jön. Vagy egy laza autóverseny, amikor az ember palánktól palánkig megy… 😀

 

 1. Játszóterezés

Jó, tudom. De azért sok mindenkinek már van gyereke. És valljuk be őszintén, ki ne szeretne hintázni? Libikókázni? Szóval na. Mi, felnőttek is szeretjük ezt. Csak ne akkor menjetek, amikor dömping van a játszótéren, mert közellenséggé váltok, minden bizonnyal a kismamák és gyerekek körében… 😀

 

 1. Napfelkelte-naplemente nézés.

Über romantisches cucc, és tervezést is igényel. Csodás élmény. Egyedülálló.

 1. Csillagszámlálás.

Persze, közhely. Mégis, nagyon kevesen teszik. Dupla pléd, borocska, szabadság, szerelem. 😀

 

 1. Társasjáték parti.

Vegyétek elő régi társasjátékaitokat. Gazdálkodj okosan, vagy egyszerűen egy amőba. 🙂 Jó móka, és meghitt is lehet. Örömmel teli és biztosan nagyon, nagyon jó érzéssel gazdagít mindenkit.

 

+1. Örök gyerekeknek

Nevezés egy aszfalt kréta versenyre. 🙂

 

Számtalan ötlet van még. Háztetőn borozgatás, múzeumba menés, borkóstolás, kedvenc italok közös elkészítése, főző tanfolyamra menés, különböző túrák…stb.

 

A lényeg, hogy merj más lenni, merj kreatív lenni, és szabadulj fel.

Hajrá!

Boldogságra és randira fel!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest